Lite om oss

Vi är ett band på fem medlemmar bestående av Peter Thyren; sång och gitarr, Olle Stanleysson; bas och sång, Ewa Thyren; tinwhistle, dragspel och trumma, Emilie Pilthammar; fiol, sång och trumma och Johan Ermstål på banjo, mandolin, irländsk bouzouki, dragspel och sång.

Vi älskar den irländska musiken och spelar runt om i södra Sverige. Vår musik är traditionell irländsk pubmusik men på vårt sätt.

We are a band from Sweden who Loves Irish music and we play traditional Irish music in our own way. The members are Peter Thyren on vocals and guitar, Olle Stanleysson on bas and vocals, Ewa Thyren on tinwhistle, drum and accordian, Emilie Pilthammar on violin, vocals and drum and Johan Ermstål on banjo, mandolin,Irish bouzouki, accordian and vocals.

söndag 22 januari 2012

Johan


Johan som är vår nyaste medlem har verkligen visat framfötterna. Han har inhandlat många olika instrument och övar flitigt. Han är alltså inte bara bra på att räkna en massa omöjliga mattetal, utan även på att spela. Är det någon som känner igen honom men inte kan placera honom så har han spelat orgel i St Nicholaikyrkan i Sölvesborg i många år och jobbar dessutom som ingenjör på TitanX i Mjällby. Utöver detta är han den enda medlemmen som än så länge är under 25 år men det ändrar han till hösten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar