Lite om oss

Vi är ett band på fem medlemmar bestående av Peter Thyren; sång och gitarr, Olle Stanleysson; bas och sång, Ewa Thyren; tinwhistle, dragspel och trumma, Emilie Pilthammar; fiol, sång och trumma och Johan Ermstål på banjo, mandolin, irländsk bouzouki, dragspel och sång.

Vi älskar den irländska musiken och spelar runt om i södra Sverige. Vår musik är traditionell irländsk pubmusik men på vårt sätt.

We are a band from Sweden who Loves Irish music and we play traditional Irish music in our own way. The members are Peter Thyren on vocals and guitar, Olle Stanleysson on bas and vocals, Ewa Thyren on tinwhistle, drum and accordian, Emilie Pilthammar on violin, vocals and drum and Johan Ermstål on banjo, mandolin,Irish bouzouki, accordian and vocals.

måndag 23 januari 2012

I Karlskrona


Jenny Lindeborg var en av de trevliga människor vi träffade när vi var hos radio Blekinge och pratade om vårt förträffliga band. Vi hoppas vi får komma fler gånger! Peter lät som vanligt mest av oss alla men det är vi vana vid och det är inte heller så konstigt då han förmodligen är den av oss som kan flest texter och då med historierna bak dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar